23. huhtikuuta 2010

Lautasellinen keittoa, olkaa hyvä!




Valkoista ja vihreää parsaa on saatavilla miltei vuoden ympäri. Näin keväällä maistuu suurustettu keitto. Se pitää nälkää loitommalla pitkään. Ohuemmat liemikeitot sopivat syksyyn ja pakkaspäiviin.

Kapeasta lohisiivusta saa arkeenkin luxusta. Siivun olisi tietenkin voinut laittaa leivän päälle, mutta 'reissumies' oli matkoilla !

Pehmeää parsakeittoa

1/2 nippu tuoretta vihreää tankoparsaa
4 dl kasvislientä
1/2 rkl vehnäjauhoja
1/2 rkl voita
1/2 dl kuohukermaa
suolaa ja pippuria maun mukaan
kapea, ohut siivu lohta, muutama tuore basilikan lehti
piparjuuri-smetanaa erilliselle lautaselle (vieraille)

nami-hiiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !