28. syyskuuta 2016

Rasiallinen huolehtivaa rakkautta

Ravioli%201.jpg
Ravioli%202%20.jpgRavioli%203%20.jpgRavioli%204%20.jpgRavioli%205%20.jpg
Ravioli%206%20.jpgRavioli%207%20.jpg

Jälleen kerran nami-hiiri oli pakannut pienen nallekassinsa  ja matkannut koiran kotiin istuen junassaja vaihtanut raitiovaanuun. Huomenna olisimme taas kahden ja kadunkulmissa vetäisimme pitkää tikkua tai ’keskustelisimme’ kävelyn suunnasta. Mahdollisesti kastelisimme tassut suihkulähteessä ja kieriskelisimme puistojen nurmilla…….

Jääkaapissa oli iso valkoinen leivoslaatikko. Kannessa oli käsin kirjoitettuna ohje miten sisällön kanssa menetellä. Siitä hiiri päätteli, ettei sisältö ollut pullaa! Hiiri avasi rasian…..teki työtä käskettyä ja nautti kahtena päivänä herkullisen ravioli  -aterian.

Rakkautta on rasiallinen laadukasta tuorepastaa…keitto-ohjeen kera!

nami-hiiri

2 kommenttia:

  1. Täällä nami-hiiri itse kirjoittelee. Hiljakseen yritän siirtää vanhat postaukset hiiren uuteen blogiin.
    Asiaan ei liity mitään erityistä tragediaa....joskus vain 'mitta' tulee täyteen.

    Vanha blogi säilyy postausten paljouden vuoksi: http://nami-hiiri.vuodatus.net

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa tänne bloggerin puolelle. :) Ei tämäkään ole täydellinen, mutta en ainakaan vielä ole keksinyt mitään mahdottoman isoja vikoja. Suuri kiitos laittamistasi napeista! Ne tulivat jo monta päivää sitten, mutta täällä on nyt niin hattarapää ollut etten ole muistanut edes kiittää. Vauva ei ole tupsahtanut maailmaan, mutta terveydenhoitajan mukaan mikä tahansa päivä nyt saattaa olla Se Päivä.. Joten jännityksessä eletään, kumpi tulee ensin, lapsi vai lumi. :)

    VastaaPoista

KIITOKSELLA KOMMENTISTASI !